Callista medarbetare Mats Ekhammar

Mats Ekhammar

Lösningsarkitekt, teknisk projektledare, senior utvecklare

Mats har en bakgrund från industrin men har på senare tiden arbetat mest inom nationell e-hälsa. Han har framförallt arbetat i projekt där man infört system som ansluter sig till den nationella hälso- och sjukvårdens infrastruktur.

Mats har också varit med och tagit fram de kritiska system som utgör navet inom nationell vård-IT och som möjliggör integration av vårdsystem inom Sverige. Mats arbetar gärna i grupper från allt till arkitektur till systemutveckling. Att sedan hålla i utbildningar inom de projekt som han deltar i gör han gärna.

Varför Callista?

Det som fick mig att ta steget att börja på Callista var dels möjligheten att utveckla mig själv och dels att få arbeta med duktiga och engagerade kollegor. På Callista får jag möjligheten till uppdrag inom en rad olika områden vilket är både utmanande och utvecklande. För mig är det viktigt att själv kunna styra och välja vilka nya tekniker och områden man vill kompetensutveckla sig inom och det gör Callista möjligt.

Blogg

Spring Boot Presentation

// Mats Ekhammar

Presentation från Cadec 2016

Spring Boot erbjuder ett enkelt sätt att snabbt skapa nya Spring applikationer. Dessutom utan att behöva tänka på beroenden till 3:e parts bibliotek, initial konfiguration och paketeringen av applikationen. Vi kommer att gå igenom hur Spring Boot gör för att åstadkomma ovanstående förenkling. Därefter kommer vi att belysa några andra områden där Spring Boot väsentligt förenklar livet för en utvecklare.

Medarbetare