Välkommen till Callista Enterprise blogg - här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Twitter.
Callista Enterprise medarbetare Niklas Antoncic

Machine Learning för dig som vill börja koda nu Presentation

// Niklas Antoncic

Presentation från Cadec 2018 Stockholm

AI, Deep Learning, Machine Learning – begreppen haglar. Vad är skillnaden, och vad behöver jag som mjukvaruutvecklare kunna och förstå för att kunna dra nytta av teknologin? Machine Learning och AI har funnits i över 30 år, varför är det så hett nu? I detta föredrag försöker vi reda ut begreppen och räta ut frågetecknen.

Machine Learning är ett väldigt brett område och kan användas i många tillämpningar - talsyntes, bildigenkänning, ekonomiska förutsägelser och optimering. Det innefattar allt från avancerad matematisk teori till enkla tumregler samt även mer praktiska problemområden som prestanda och testning.

Föredraget reder ut de grundläggande koncepten och den teoretiska grunden, samt ger pekare till intressanta områden att fortsätta utbilda sig inom. Vi demonstrerar också hur ett konkret arbetsföde kan se ut AI-plattformen H2O.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callista Enterprise blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.