Callista medarbetare Niklas Antoncic

Niklas Antoncic

Lösningsarkitekt, senior utvecklare

Niklas är en mycket erfaren arkitekt/utvecklare med 17 års erfarenhet från olika delar av mjukvaruindustrin, alltifrån små startups till stora projekt på globala företag.

Han har ofta tagit ledande roller i projekt, men aldrig släppt kontakten med tekniken och koden. Niklas tror på domändriven design och älskar att uttrycka krav med hjälp av automatiserade specifikationer.

På senare tid har Niklas fördjupat sig i machine learning och AI, områden han ser kan komma till stor nytta i allt fler praktiska tillämpningar.

VARFÖR Callista?

Jag älskar kulturen och känslan i bolaget där man hela tiden vill bli bättre och skickligare och leverera med högsta kundnytta men där det också är ödmjukt, hjälpsamt och vänligt. Det fokus på kompetensutveckling och den snickarglädje som finns bland oss är sjukt inspirerande. Jag lär mig nya saker varje dag både av mina skickliga kollegor och av de intressanta uppdragen jag har haft. Att vi äger bolaget tillsammans bidrar naturligtvis till den positiva känslan.

niklas.antoncic@callistaenterprise.se

Blogg

Machine Learning för dig som vill börja koda nu Presentation

// Niklas Antoncic

Presentation från Cadec 2018 Göteborg

AI, Deep Learning, Machine Learning – begreppen haglar. Vad är skillnaden, och vad behöver jag som mjukvaruutvecklare kunna och förstå för att kunna dra nytta av teknologin? Machine Learning och AI har funnits i över 30 år, varför är det så hett nu? I detta föredrag försöker vi reda ut begreppen och räta ut frågetecknen.

Medarbetare