Callista Enterprise medarbetare Johan Zetterström

Johan Zetterström

Systemarkitekt

Johan är en arkitekt med mer än 18 års erfarenhet inom systemutveckling och tjänsteorienterad systemintegration. Han har under de senaste åren haft rollen lösningsarkitekt och medverkat i etableringen av en ny integrationsplattform och ett ICC (Integration Competency Center).

Johan har bred erfarenhet av tjänsteorientering, och har inom området arbetat med bl.a. tjänstearkitektur, meddelandeformat, proof-of-concepts och realisering.

Johan har ett starkt intresse för modelldriven design. Som person är han lugn och analytisk, och strävar efter att se en lösnings alla sidor.

Varför Callista Enterprise?

Jag drogs till Callista för att det är ett företag som besitter stor teknisk kompetens och förmågan att ständigt ligga i framkant när det gäller nya lösningar. Här finns en genuin nyfikenhet och ett ständigt fokus på kompetensutveckling.

+46 733 10 40 77
johan.zetterstrom@callistaenterprise.se

Blogg

ArchConf 2017 - uträtning av frågetecken inom microservice-arkitektur.

// Johan Zetterström

Jag spenderade första dagen av ArchConf på en heldags workshop med Mark Richards. Ämnet var ”Microservice architecture and design”. Det blev en mycket givande dag där flera av de frågetecken jag har haft kring microservicearkitektur rätades ut.