Uppdrag: Molnbaserad IoT-plattform

En flexibel plattform som är basen i ett växande uppkopplat tjänsteutbud.

Molnteknik och strömmande data i en flexibel IoT-plattform.

Callista referensuppdrag Molnbaserad IoT-plattform

Kunden erbjuder digitala tjänster för detaljhandeln som ökar effektivitet, säkerhet och bekvämlighet. Man behöver en plattform som kan integrera uppkopplade enheter av en mängd olika typer och som kan hantera stora datamängder och högt dataflöde.

För ändamålet utvecklar man en flexibel IoT-plattform som blir basen i ett växande tjänsteutbud. Genom användning av molnteknik och moderna komponenter för hantering av strömmande data kan man säkerställa en skalbar och modulär lösning med kapacitet för nuvarande och framtida behov.

Callista har varit med sedan startet av projektet och bidrar med arkitektur- och utvecklingsexpertis.

Tekniker

Microsoft Azure, Java, Kafka, Docker, Kubernetes, …

Uppdrag