Callista medarbetare Björn Gylling

Björn Gylling

Systemutvecklare backend, Systemutvecklare frontend

Björn är en systemutvecklare med gedigen erfarenhet inom Java-plattformen. Han har även intresse för och kompetens inom Javascript- och olika frontendteknologier.

Björn har ett stort intresse för programmering och nya teknologier, och har genom åren använt en stor mängd olika programspråk i olika projekt. Han tycker om de utmaningar som finns inom systemutvecklingsområdet och trivs med att arbeta i team - gärna med agila metoder.

Varför Callista?

Framförallt var det möjligheterna att utvecklas och arbeta med spännande och utmanande uppdrag som gjorde att jag blev intresserad av Callista. Goda möjligheter till kompetensutveckling och tillfällen för kunskapsutbyten ser jag också som väldigt värdefullt. Just intresset av att utvecklas och lära sig är något som genomsyrar Callista vilket gör företaget till en mycket trevlig arbetsgivare.

bjorn.gylling@callistaenterprise.se

Blogg

Kafka Authorization as a Graph

// Björn Gylling

In this article, we describe an open source tool that makes it possible to visualize access control lists in Kafka to help you get an overview of how access in a Kafka cluster is configured.

Medarbetare