Callista medarbetare Anna Eriksson

Anna Eriksson

Lösningsarkitekt, senior utvecklare

Anna är en erfaren lösningsarkitekt och senior utvecklare med en lång bakgrund inom fordonsindustrin, där hon har arbetat med utveckling av komplexa och verksamhetskritiska lösningar. Hon är specialiserad inom backend-lösningar baserade på Java med användning av Open Source-teknologier. Hon har också varit involverad i att driva implementationen av Volvos referensarkitektur inom Javaområdet. Hon har lång erfarenhet av att arbeta som arkitekt och utvecklare i internationella team.

Anna är en stark anhängare av agila arbetsmetoder och DevOps, Cloud och Microservices är några av hennes intresseområden. Hon uppskattar att arbeta både med arkitekturfrågor och implementation, gärna i dynamiska team i nära dialog med kunden.

Varför Callista?

Jag uppskattar verkligen Callistas värderingar och företagskultur. Här står kompetensutveckling och kunskapsdelning alltid i fokus och man får möjlighet att jobba i spännande uppdrag och vidareutvecklas inom sina intresseområden. Som konsult har du ett nätverk av engagerade och kunniga kolleger att samarbeta med och du blir snabbt delaktig i organisationen som är platt och obyråkratisk.

Blogg

R2DBC - Reactive Programming with Spring, Part 4.

// Anna Eriksson

This is part four of my blog series on reactive programming, which will give an introduction to R2DBC and describe how we can use Spring Data R2DBC to create a fully reactive application.

Medarbetare