Callista medarbetare Andreas Mossljung

Andreas Mossljung

Arkitekt och senior webbutvecklare

Andreas är en senior mjukvaruarkitekt och fullstackutvecklare med 10+ års erfarenhet av att bygga webbaserade finansapplikationer och bankintegrationer. Med sin bakgrund som civilingenjör är han resultatinriktad och jobbar gärna agilt i nära dialog med systemens användare.

Varför Callista?

Här hittar man ett trevligt gäng kollegor med en enorm samlad kunskap och erfarenhet som de gärna delar med sig av. Tillsammans med en prestigelös kultur där man direkt blir delaktig i företagets verksamhet var valet att börja på Callista enkelt.

andreas.mossljung@callistaenterprise.se

Blogg

O’Reilly Software Architecture Conference 2019 - Keynote tisdag

// Andreas Mossljung

O’Reilly inledde på måndagen efter ett par dagar med tutorials sin arkitekturkonferens i New York med en keynote-presentation med Gregor Hohpe från Google Cloud. Han pratade om sitt koncept “The architect elevator” där han undersöker vad en arkitekt egentligen är. Hans förslag är att man ska se arkitektens roll som en kommunikatör som kan ha en dialog både med utvecklingsavdelningen nere i “maskinrummet” som med affärssidan uppe i ”penthouse” och åka hiss däremellan. Det innebär att se på ett problem med glasögon från båda världarna och prata olika språk.

Medarbetare