Callista medarbetare Stephen White

Stephen White

ARKITEKT, SENIOR UTVECKLARE

Stephen är en kreativ utvecklare/arkitekt som arbetat i branschen i över 20 år, både i små startups och stora företag. Han har djup kunskap om mjukvaruutveckling och specialistkunskap inom frontend, mobilutveckling och AWS native cloud.

Stephen försöker alltid få alla parter att förstå utifrån sin egen nivå, från att överbrygga klyftan mellan UX/design till utveckling, till att förmedla abstraktioner till arkitekter och sedan hjälpa kunden att förstå nyttan.

Stephen har talat på Callistas årliga Cadec-konferens vid ett flertal tillfällen. Han har även varit arrangör av Göteborgs React JS Meetup under de senaste 5 åren, en meetup med mer än 1000 medlemmar.

VARFÖR Callista?

Det är svårt att hitta ett företag som medvetet uppmuntrar nyfikenhet, kunskap och inspiration - som behövs för morgondagens teknik. Callista är så mycket mer än ett bolag med en massa smarta medarbetare. Callista är en smältdegel av idéer, teknisk visdom och spetskompetens som aktivt har hjälpt mig och mina kollegor att växa och lyckas.

stephen.white@callistaenterprise.se

Blogg

React Update - frontend för framtiden Presentation

// Stephen White

Presentation från Cadec 2019 Göteborg

React utvecklas ständigt och anpassas kontinuerligt för att möta marknadens krav och för att ge en ännu bättre utvecklarupplevelse. Ett intressant område är statehantering, där Hooks och Suspense nu gör sitt intåg med ett nytt innovativt koncept.

Från React till Jetpack Compose Presentation

// Stephen White

ReactJS – en gemensam design för alla plattformar Presentation

// Stephen White

GraphQL Presentation

// Stephen White

Medarbetare