Callista medarbetare Johan Zetterström

Johan Zetterström

Lösningsarkitekt, Systemarkitekt

Johan är en arkitekt med mer än 18 års erfarenhet inom systemutveckling och tjänsteorienterad systemintegration. Han har under de senaste åren haft rollen lösningsarkitekt och medverkat i etableringen av en ny integrationsplattform och ett ICC (Integration Competency Center).

Johan har bred erfarenhet av tjänsteorientering, och har inom området arbetat med bl.a. tjänstearkitektur, meddelandeformat, proof-of-concepts och realisering.

Johan har ett starkt intresse för modelldriven design. Som person är han lugn och analytisk, och strävar efter att se en lösnings alla sidor.

Varför Callista?

Jag drogs till Callista för att det är ett företag som besitter stor teknisk kompetens och förmågan att ständigt ligga i framkant när det gäller nya lösningar. Här finns en genuin nyfikenhet och ett ständigt fokus på kompetensutveckling.

johan.zetterstrom@callistaenterprise.se

Blogg

På upptäcksfärd i microservice-landskapet

// Johan Zetterström

Jag har en bakgrund som javautvecklare, men har i min nuvarande roll som lösningsarkitekt de senaste åren inte ägnat mig åt programmering. Som så många andra som vandrat denna väg kan jag ibland känna ett stygn av saknad, och formulerar då och då tankar kring hur jag ska hitta en ingång tillbaka till programmeringen, och få hands-on-erfarenhet av ny teknik.

Medarbetare