Callista medarbetare Johan Zetterström

Johan Zetterström

Lösningsarkitekt, Systemarkitekt

Johan är en arkitekt med mer än 18 års erfarenhet inom systemutveckling och tjänsteorienterad systemintegration. Han har under de senaste åren haft rollen lösningsarkitekt och medverkat i etableringen av en ny integrationsplattform och ett ICC (Integration Competency Center).

Johan har bred erfarenhet av tjänsteorientering, och har inom området arbetat med bl.a. tjänstearkitektur, meddelandeformat, proof-of-concepts och realisering.

Johan har ett starkt intresse för modelldriven design. Som person är han lugn och analytisk, och strävar efter att se en lösnings alla sidor.

Varför Callista?

Jag drogs till Callista för att det är ett företag som besitter stor teknisk kompetens och förmågan att ständigt ligga i framkant när det gäller nya lösningar. Här finns en genuin nyfikenhet och ett ständigt fokus på kompetensutveckling.

Blogg

T2 – referensarkitektur för interoperabilitet inom svensk vård och omsorg

// Johan Zetterström

Organisationen av den svenska vården, med 21 självbestämmande regioner, har haft stor inverkan på IT-arkitekturen för samverkan inom vårdsverige. Stort fokus har lagts på teknisk och semantisk interoperabilitet.

Medarbetare