Callista medarbetare Henrik Starefors

Henrik Starefors

SYSTEMUTVECKLARE, MJUKVARUARKITEKT

Henrik har en bred erfarenhet inom Java-plattformen och relaterade teknologier/ramverk. Han är väl förtrogen med Microservice-arkitektur och containerteknik och har arbetetat med ett flertal molnplattformar.

Henrik har en passion för mjukvaruutveckling och är alltid intresserad av utforska nya områden och teknologier. Han tycker om att arbeta i team och strävar efter att leverera ett resultat att vara stolt över.

Varför Callista?

Callista visade direkt att här finns byggstenarna för allt det en utvecklare kan önska sig: En sällsynt kombination av passion, kunskap, spännande uppdrag, engagemang och hjälpsamhet. Kompetensutveckling sitter i ryggmärgen och är en självklarhet som osar genom varje uppdrag och projekt. Att utmana sig själv och växa blir helt enkelt en del av vardagen. Detta tillsammans med kollegor som brinner för sitt arbete ger en svårslagen arbetsplats.

Blogg

The Role of Roles in Ansible - A path to local IaC part 2

// Henrik Starefors

This post is part two of dipping our toe into the ocean of Ansible.

In part 1 of this series, we reviewed the basics of Ansible, how to build and execute tasks, and how to create our first playbook to contain it all. If you missed it, you can find part one here

Medarbetare