Callista medarbetare Henrik Starefors

Henrik Starefors

SYSTEMUTVECKLARE, MJUKVARUARKITEKT

Henrik har en bred erfarenhet inom Java-plattformen och relaterade teknologier/ramverk. Han är väl förtrogen med Microservice-arkitektur och containerteknik och har arbetetat med ett flertal molnplattformar.

Henrik har en passion för mjukvaruutveckling och är alltid intresserad av utforska nya områden och teknologier. Han tycker om att arbeta i team och strävar efter att leverera ett resultat att vara stolt över.

Varför Callista?

Callista visade direkt att här finns byggstenarna för allt det en utvecklare kan önska sig: En sällsynt kombination av passion, kunskap, spännande uppdrag, engagemang och hjälpsamhet. Kompetensutveckling sitter i ryggmärgen och är en självklarhet som osar genom varje uppdrag och projekt. Att utmana sig själv och växa blir helt enkelt en del av vardagen. Detta tillsammans med kollegor som brinner för sitt arbete ger en svårslagen arbetsplats.

henrik.starefors@callistaenterprise.se

Blogg

Nu kan generics bli verklighet Presentation

// Henrik Starefors

Presentation från Cadec 2021 - LIVE Online

Införandet av generics i Go har diskuterats sedan språket såg dagens ljus och nu ser det ut att kunna förverkligas. En implementation kommer troligtvis att ske redan i Go 1.18 och därmed kan denna ofta påtalade brist snart vara ett minne blott.

Medarbetare