Callista medarbetare Mikael Lagberg

Mikael Lagberg

Teknisk arkitekt och utvecklare

Mikael är en senior fullstack-utvecklare som alltid jobbar för att teamet ska prestera på topp. Mikael har en bred erfarenhet inom systemutveckling, hans huvudområden är Java och öppen källkod inklusive relaterade ramverk, verktyg och arkitekturer. Mikael förespråkar enkelhet framför komplexitet och uppfinner ogärna hjulet ännu en gång. 

Varför Callista?

En av de många saker jag gillar med Callista är synen på kompetensutveckling. Det är något man ska göra, inte bara “bör göra” om man får tid över. Callista är ett företag med högt i tak där alla får ta plats, vilket gör det väldigt lätt att känna att jag hittat rätt.

mikael.lagberg@callistaenterprise.se

Blogg

En dag i (J)fokus

// Mikael Lagberg

När jag går på konferens vill jag egentligen bete mig som ett litet barn i en leksaksaffär. Jag vill springa runt och leka med allting tills jag bestämt mig för något jag verkligen(?) vill ha.

Tyvärr är det omöjligt att gå på alla föreläsningar, och när jag inser det så kan jag förstå hur barnet i leksaksaffären känner när hen inte får ta med sig ALLA leksaker.

Under Jfokus 2019 försökta jag få in “det hippa” inom utveckling, tex Machine Learning och Apache Kafka blandat med matnyttiga saker såsom functional Java, code analysis och testning.

Medarbetare