Callista medarbetare Mikael Lagberg

Mikael Lagberg

Teknisk arkitekt och utvecklare

Mikael är en senior fullstack-utvecklare som alltid jobbar för att teamet ska prestera på topp. Mikael har en bred erfarenhet inom systemutveckling, hans huvudområden är Java och öppen källkod inklusive relaterade ramverk, verktyg och arkitekturer. Mikael förespråkar enkelhet framför komplexitet och uppfinner ogärna hjulet ännu en gång. 

Varför Callista?

En av de många saker jag gillar med Callista är synen på kompetensutveckling. Det är något man ska göra, inte bara “bör göra” om man får tid över. Callista är ett företag med högt i tak där alla får ta plats, vilket gör det väldigt lätt att känna att jag hittat rätt.

Blogg

Har vi fortfarande samma problem?

// Mikael Lagberg

Vi på Callista gillar att prata om saker som ligger i teknikens framkant, vi gillar att jobba med saker i teknikens framkant. Det finns dock saker som inte verkar försvinna oavsett hur ”långt ut på kanten” man är. I år gick jag inte på de stora “heta” ämnena om bland annat Microservices, Containers och Java updates på Jfokus 2020. Den här gången kände jag mig mer intresserad av att få inspiration kring hur man hanterar problem som man nästan stöter på dagligen.

En dag i (J)fokus

// Mikael Lagberg

Medarbetare