Callista medarbetare Hans Thunberg

Hans Thunberg

Teknisk arkitekt, senior utvecklare

Hans är en driven utvecklare och teknisk arkitekt med bred erfarenhet inom Java platformen. Han har bland annat erfarenheter från branscher som e-hälsa, logistik, integration och fordonsindustri. Han har goda kunskaper om systemintegration, samt tillämpningar baserade på olika öppen källkodsramverk. Han är en stark anhängare av agila principer och metoder, och förespråkar bland annat testdriven utveckling och ständig förbättring.

Varför Callista?

Jag hade fått chansen att jobba med konsulter från Callista i några tidigare projekt och lockades av den starka kulturen kring fokus på kompetensutveckling. För mig är det viktigt att det finns möjligheter att utvecklas och att få chansen att jobba i stimulerande projekt och på Callista får man verkligen alla möjligheter till detta.

Blogg

Callista Arcade - Genesis

// Hans Thunberg

Vi var några callistakollegor som satt en lunch på kontoret och pratade nostalgiskt om datorspel på “the good old times”. Det var emulatorer för gamla datorer och arkadspel på campingplatsernas arkadhallar. Det var så idén föddes om att starta ett projekt att bygga ett eget arkadkabinett till kontoret. Vi har sedan tidigare ett flipperspel och fußball som vi kan spela på. Ett arkadspel skulle göra sig finfint i vår “spelhall”.

Medarbetare