Callista medarbetare Hans Thunberg

Hans Thunberg

Teknisk arkitekt, senior utvecklare

Hans är en driven utvecklare och teknisk arkitekt med bred erfarenhet inom Java platformen. Han har bland annat erfarenheter från branscher som e-hälsa, logistik, integration och fordonsindustri. Han har goda kunskaper om systemintegration, samt tillämpningar baserade på olika öppen källkodsramverk. Han är en stark anhängare av agila principer och metoder, och förespråkar bland annat testdriven utveckling och ständig förbättring.

Varför Callista?

Jag hade fått chansen att jobba med konsulter från Callista i några tidigare projekt och lockades av den starka kulturen kring fokus på kompetensutveckling. För mig är det viktigt att det finns möjligheter att utvecklas och att få chansen att jobba i stimulerande projekt och på Callista får man verkligen alla möjligheter till detta.

Blogg

Vägen till att bli arkitekt

// Hans Thunberg

På Callista är vi måna om kompetensutveckling, att utveckla och utvecklas är det roligaste vi vet. Häromdagen deltog jag i ett live-event anordnat av O’Reilly, på temat “Software Architecture Superstream Series: Software Architecture Fundamentals”, med inriktning på “path to becoming a software architect”. Här kommer en summering på detta event.

Medarbetare