Callista medarbetare Anders Asplund

Anders Asplund

TEKNISK ARKITEKT, SENIOR UTVECKLARE

Anders är en mycket driven Javautvecklare och arkitekt med stor kompetens inom Java-baserade webbapplikationer. Anders har tycker om att ställas inför utmaningar samtidigt som han är ansvarsfull och resultatmedveten. Anders har ett djupt intresse av att hela tiden utveckla sig i sin yrkesroll och har för närvarande ett brinnande intresse i att fördjupa sig i funktionell- och reaktiv programmering.

VARFÖR Callista?

Det som drog mig till Callista var företagets starka kompetensfokus tillsammans med möjligheten att få jobba med några av de vassaste hjärnorna inom arkitektur och utveckling vi har i Sverige. På Callista har man möjligheten att fördjupa sig inom många olika branscher om så önskas och man kan i stor utsträckning påverka sina egna uppdrag och sin egen utveckling vilket för mig är viktiga faktorer för att trivas.

Blogg

Scala Exchange, Funktionella programmeringsmönster

// Anders Asplund

Efter två intensiva men mycket intressanta dagar på Scala eXchange i London har vi fått se två mycket bra sammanfattningar av hela konferensen i och med Andreas Mossljungs och Pär Wenåkers bloggposter. Jag tänkte därför istället skriva om ett ämne som på ett eller annat sätt återkom i många av presentationerna - mönster för funktionell programmering.

Medarbetare