Callista Enterprise medarbetare David Ström

David Ström

Senior utvecklare, scrum master, integrationstekniker

David är en senior systemutvecklare som brinner för det agila arbetssättet och drivs av att alltid bli lite bättre. Han har över 10 års erfarenhet inom branscher som media, detaljhandel/logistik, telekom och hälso-/sjukvård. Davids är en full-stack utvecklare som alltid eftersträvar att leverera bästa möjliga lösning till kunden.

David har under många år kombinerat rollen som utvecklare med roller som scrum master och teamledare. Detta har lett till att frågor kring coachning och ledarskap ligger honom varmt om hjärtat.

Varför Callista Enterprise?

Det starkaste skälet till att jag drogs till Callista var företaget tydliga kompetensfokus och starka tekniska profil. Jag kände direkt att här har jag stora möjligheter att utvecklas, men också att få arbeta i verkligt meningsfulla projekt. Idag är jag tacksam att jag fått den chansen och känner att verkligen får möjligheten att utvecklas i den riktning jag önskar.

david.strom@callistaenterprise.se

LinkedIn

Blogg

Machine Learning på Javaplattformen - nu på en dator nära dig Presentation

// David Ström

Presentation från Cadec 2019 Göteborg

Maskininlärning och djup inlärning fortsätter vara väldigt spännande områden, men för den som vill använda ML/DL i en Java-kontext så har det hittills sett lite mörkare ut, till stor del på grund av att Java inte haft något effektivt bibliotek för matrisoperationer - i stil med t.ex. NumPy i Python.