Callista medarbetare David Ström

David Ström

Senior utvecklare, scrum master, integrationstekniker

David är en senior systemutvecklare som brinner för det agila arbetssättet och drivs av att alltid bli lite bättre. Han har över 10 års erfarenhet inom branscher som media, detaljhandel/logistik, telekom och hälso-/sjukvård. Davids är en full-stack utvecklare som alltid eftersträvar att leverera bästa möjliga lösning till kunden.

David har under många år kombinerat rollen som utvecklare med roller som scrum master och teamledare. Detta har lett till att frågor kring coachning och ledarskap ligger honom varmt om hjärtat.

Varför Callista?

Det starkaste skälet till att jag drogs till Callista var företaget tydliga kompetensfokus och starka tekniska profil. Jag kände direkt att här har jag stora möjligheter att utvecklas, men också att få arbeta i verkligt meningsfulla projekt. Idag är jag tacksam att jag fått den chansen och känner att jag verkligen får möjligheten att utvecklas i den riktning jag önskar.

Blogg

World Summit AI 2023 i Amsterdam

// David Ström

Samma vecka som några av mina kollegor besökte GSAS i Barcelona så hade jag möjligheten och nöjet att besöka World Summit AI 2023 i Amsterdam, där vädret inte låter sig jämföras med Katalonien men jag tror att konferensinnehållet var minst lika bra! Därför tänkte jag, utifrån en handfull anteckningar, mitt bristfälliga minne och på mitt eget fullkomligt otillräckliga sätt, försöka dela med mig av några höjdpunkter, teman och reflektioner från konferensen.

Medarbetare