Callista medarbetare David Ström

David Ström

Senior utvecklare, scrum master, integrationstekniker

David är en senior systemutvecklare som brinner för det agila arbetssättet och drivs av att alltid bli lite bättre. Han har över 10 års erfarenhet inom branscher som media, detaljhandel/logistik, telekom och hälso-/sjukvård. Davids är en full-stack utvecklare som alltid eftersträvar att leverera bästa möjliga lösning till kunden.

David har under många år kombinerat rollen som utvecklare med roller som scrum master och teamledare. Detta har lett till att frågor kring coachning och ledarskap ligger honom varmt om hjärtat.

Varför Callista?

Det starkaste skälet till att jag drogs till Callista var företaget tydliga kompetensfokus och starka tekniska profil. Jag kände direkt att här har jag stora möjligheter att utvecklas, men också att få arbeta i verkligt meningsfulla projekt. Idag är jag tacksam att jag fått den chansen och känner att jag verkligen får möjligheten att utvecklas i den riktning jag önskar.

david.strom@callistaenterprise.se

LinkedIn

Blogg

Callista launches new nano-services language: Callang(TM)

// David Ström

Over the past 18 months a crack-team of software developers and IT architects from Callista Enterpise, lead by the formidable trio Magnus Larsson, Peter Larsson and Fredrik Larsson has developed a new programming language for the nano-service, cross-cloud, no-platform based programming model.

It has now become time to share the good news and release this paradigm changing novel programming language to the wider community. We sincerely hope you will enjoy it!

Medarbetare