Callista medarbetare Anders Forssell

Anders Forssell

Vice VD, ansvarig för marknadsföring och försäljning

Anders har en bakgrund som systemutvecklare och arkitekt men har de senaste åren fokuserat ledning, marknadsföring och försäljning. Han har arbetat i såväl produktbolag som konsultföretag, och har en bred erfarenhet från olika kundsegment och teknikområden.

Anders mål är att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer genom att kombinera kunskaper inom systemutveckling och komplexa IT-lösningar med erfarenheter inom affärsutveckling och försäljning.

Varför Callista?

Callista är ett företag med en unik företagskultur där kompetensutveckling, samarbete och delaktighet står i centrum. Här får jag arbeta tillsammans med Sveriges vassaste konsulter inom arkitektur och systemutveckling, och har sedan jag startade fått vara med på en spännande resa där företaget växt och utvecklats kraftigt. Mitt fokus ligger på ledning, marknad och sälj, men jag har ett stort intresse för teknik och får lära mig nya saker varje dag. Programmerar gör jag mest på fritiden numera, och då gärna i Swift.

anders.forssell@callistaenterprise.se

Twitter LinkedIn

Blogg

Ännu en ny medarbetare i Göteborg – välkommen Marcus Cedergren

// Anders Forssell

Vi är glada och stolta att idag få hälsa Marcus Cedergren välkommen till Callistas kontor i Göteborg. Marcus är en arkitekt och fullstackutvecklare med gedigen erfarenhet som konsult. Han har stor kunskap inom Javaplattformen och hög kompetens inom frontend där Marcus under många år arbetat med ett brett spektrum av ramverk och teknologier. Marcus har också en passion för design och att skapa system som sätter användarnas behov i centrum.

Medarbetare