Callista medarbetare Anders Forssell

Anders Forssell

VD

Anders har en bakgrund som systemutvecklare och arkitekt men har de senaste åren fokuserat på ledning, marknadsföring och försäljning. Han har arbetat i såväl produktbolag som konsultföretag, och har en bred erfarenhet från olika kundsegment och teknikområden.

Anders mål är att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer genom att kombinera kunskaper inom systemutveckling och komplexa IT-lösningar med erfarenheter inom affärsutveckling och försäljning.

Varför Callista?

Callista är ett företag med en unik företagskultur där kompetensutveckling, samarbete och delaktighet står i centrum. Här får jag arbeta tillsammans med Sveriges vassaste konsulter inom arkitektur och systemutveckling, och har sedan jag startade fått vara med på en spännande resa där företaget växt och utvecklats kraftigt. Mitt fokus ligger på ledning, marknad och sälj, men jag har ett stort intresse för teknik och får lära mig nya saker varje dag. Programmerar gör jag mest på fritiden numera, och då gärna i Swift.

anders.forssell@callistaenterprise.se

Twitter LinkedIn

Blogg

Stephen White talar om Jetpack Compose på Jfokus Brown Bag Lunch and Learn

// Anders Forssell

Vad är Jetpack Compose och vilka fördelar ger det vid utveckling av mobila applikationer på Android? Och vilka är likheterna med React och React Native? Det får du veta mer om i presentationen “From React to Jetpack Compose” som Stephen håller inom ramen för Jfokus brown-bag lunchföredrag, tisdag den 16 mars 2021 kl. 12. Mer information om föredraget och hur du deltar online hittar du här.

Medarbetare