Christian Hilmersson

Lösningsarkitekt, teknisk projektledare, senior utvecklare

Christian har en bakgrund både inom industrin samt hos tjänsteleverantörer på Internet. Han har därigenom bred kunskap inom affärsdriven systemutveckling, och har byggt upp sin erfarenhet i projekt för några av de mest trafikintensiva internetportalerna i Sverige.

Christian har ett starkt fokus på och intresse för nationell e-hälsa där han under flera år arbetat inom några av de största initiativen inom nationell vård-IT i Sverige. Christian har vana att både arbeta i och leda grupper i starkt agila projekt där förutsättningar och mål rör sig med hög frekvens.

Varför Callista Enterprise?

Det som drog mig till Callista Enterprise från början var företagets starka kompetensfokus. Jag vill känna att jag ständigt utvecklas, och på Callista Enterprise finns alla möjligheter till kompetensutveckling, både vad gäller avsatt tid och resurser. Jag har på Callista fått möjlighet att fördjupa mig inom e-hälsoområdet där jag fått ett allt större ansvar. Smarta e-hälsolösningar är något som engagerar mig då det på ett eller annat sätt berör oss alla.

christian.hilmersson@callistaenterprise.se

Twitter LinkedIn

Blogg

Nationella E-hälsodagen 2016 och snöstorm

// Christian Hilmersson

Jag var i Stockholm i förra veckan för att delta på Nationella E-hälsodagen. Ett välordnat och trevligt event med möjlighet att se vad som är på gång och nätverka med kollegor i branschen. Såg även fram emot att lyssna in vad regeringen ser framför sig inom e-hälsoområdet de närmsta åren då hälsominister Gabriel Wikström var på plats för att tala.

Strategier för mobilutveckling på multipla plattformar

// Christian Hilmersson

Health Innovation Platform

// Christian Hilmersson

Firefox for Enterprises, from proposal to action

// Christian Hilmersson